Rekordszámú támogatás Csöbör Katalin a Fidesz-KDNP jelöltje mögött

Csöbör Katalin a Miskolc 1. sz. választókerületének országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tartott az ajánlásgyűjtéssel kapcsolatban.

 

A Képviselő Asszony immár hivatalosan is a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Borsod-Abaúj-Zemplén megye 1. számú választókerületének.

Csöbör Katalin elmondta, hogy rekordgyorsasággal rekordszámú támogatás gyűlt össze már az első két napon. A helyi Fidesz történetében ez minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése.

Köszönöm a megtisztelő bizalmat a választóknak, és köszönöm a segítséget a rekordszámú önkénteseinknek, mondta a Képviselő Asszony.

Az ajánlásgyűjtés sikeres első két napja jelzi, hogy a választók tudják mi a választások tétje.

Az ajánlások gyűjtését folytatjuk. A rekordszámú önkénteseink minden utcába, minden házba el fognak menni felkeresni a választóinkat, és várják őket a kihelyezett standoknál és Miskolcon a Fidesz Kossuth utcai irodájában is.

Mindenkit felkeresünk, és támogatásukat kérjük a további munkához, hogy folytassuk a rezsicsökkentést, támogassuk a magyar családokat, megvédjük a nyugdíjakat, és további munkahelyeket teremtsünk, fejezte be Csöbör Katalin a sajtótájékoztatót.

Kapcsolódó cikkeink

Végleges a Fidesz-KDNP egyéni képviselőjelöltjeinek névsora

A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.

Országjárásra indulnak a Fidesz-KDNP politikusai

Országjárásra indulnak hétfőtől a Fidesz-KDNP politikusai: az áprilisi országgyűlési választásig hátralévő 28 napban több mint háromszáz eseményen, választási gyűlésen, lakossági fórumon vesznek részt - közölte a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója...

hirado.hu, Nézőpont Intézet

Nyolc hónappal a következő választás előtt változatlanul vezetnek a kormánypártok, a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 43 százalékával biztos abszolút többséget szerezne - derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készült kutatásából, amelyet az intézet szombaton...

MTI-fotó Czeglédi Zsolt

Valamennyi egyéni választókerületben megszületett a nem jogerős végeredmény. A Fidesz-KDNP kétharmados többséggel rendelkezik majd az új Országgyűlésben.

2021. június 24., csütörtök, Iván