Szegedi Márton lemond és maradna

Szegedi Márton, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci városi elnöke, múlt héten pénteken közleményben tudatta: lemond a pártban betöltött pozícióiról és kilép a Jobbikból, ám a közgyűlési frakciónak függetlenként tagja marad.
Mivel a Jobbik mindhárom miskolci önkormányzati képviselője kompenzációs listán került be a közgyűlésbe, felmerül a kérdés: Szegedi Márton maga dönthet-e arról, hogy képviselő marad vagy a párt? Mert az esetben, ha mégis a volt városi elnök visszahívása mellett dönt a szervezet, az önkormányzati választások során a Jobbik listáján negyedik helyen szereplő jelölt, Kassai Józsefné kaphatna lehetőséget arra, hogy pártját a közgyűlésben képviselje tudta meg a boon.hu

Kapcsolódó cikkeink

Lemond a Jobbikban betöltött tisztségeiről Szegedi Csanád

Pénteki hatállyal lemond minden, a Jobbikban betöltött funkciójáról Szegedi Csanád, és a jövőben kizárólag európai parlamenti képviselőként folytatja a munkáját. Az ellenzéki politikus erről közleményben tájékoztatta az MTI-t.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

hirado.hu

Lemond parlamenti mandátumáról Balog Zoltán, ezt a fideszes képviselő szerdán a kormánypárti frakciók velencei tanácskozásán jelentette be.

Kitoloncolták Kanadából Szegedi Csanádot

Kitoloncolták Kanadából Szegedi Csanádot, a Jobbik volt európai parlamenti képviselőjét - közölte internetes kiadásában a Montreal Gazette című kanadai lap.

2021. január 27., szerda, Angelika