Tyúkokat loptak,őrizetbe vették a miskolci baromfitolvajokat.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást három férfi ellen, akik 2012. december 4-én az esti órákban, Gesztely külterületén behatoltak egy baromfi telephelyre és onnan 24 tyúkot tulajdonítottak el.

A bejelentést követően, a helyszínre kiérkező rendőrjárőrök az elkövetőket elfogták. A baromfikból azonban addigra húsz elpusztult a zsákban.

Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsítottak életvitelükből adódóan hasonló bűncselekményekből tartják fenn magukat, a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

Kapcsolódó cikkeink

Előzetesben a miskolci szatír

A közelmúltban több miskolci nőt szeméremsértően molesztált egy férfi.
A miskolci nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a gyanúsítottat és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Barátnőjét futtatta egy  miskolci férfi

Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából

Kizárták Szegedi Mártont a Jobbik miskolci, önkormányzati frakciójából – erről közleményben tájékoztatott szerdán a párt másik két helyi képviselője.

A rendőrök által elfogott miskolci erőszaktevő beismerte tettét.

2020. április 10., péntek, Zsolt