Vakolatomlás: minden intézményt megvizsgálnak

Valamennyi városi közintézményre érvényes, kötelező statikai- és állapot-vizsgálatot rendelt el Kriza Ákos, Miskolc polgármestere, a keddi, bölcsődei vakolat-omlás kapcsán. Erről Kiss János, a területileg érintett önkormányzati képviselő beszélt mai, helyszíni sajtótájékoztatóján. Kiss János az önkormányzat nevében sajnálatát fejezte ki a balesetben érintett gyermekeknek, családtagjaiknak. Mint mondta, a megyei kórház igazgatója arról tájékoztatta, hogy a legsúlyosabban sérült kisgyermek műtétje is probléma-mentesen lezajlott, meg fog gyógyulni, társait már tegnap hazaengedték a kórházból. A képviselő közlése szerint Kriza Ákos polgármester a legszigorúbb vizsgálatot rendelte el a körülmények tisztázása, a felelősség megállapítása érdekében, s a rendőrség is eljárást indított.

Kapcsolódó cikkeink

forrás: Internet. illusztráció

Minden a déli határon az elmúlt hónapokban szolgálatot teljesítő rendőr megkapja az elvégzett munkáért járó pénzt - jelentette ki az országos rendőr-főkapitány helyettese hétfőn Szegeden.

Minden vonalon folyamatos a vasúti közlekedés, bár a szeles, havas időjárás az ország nyugati részén nehezíti a vonatközlekedést - közölte csütörtök reggel a Mávinform az MTI-vel.

MTI Fotó Czeglédi Zsolt

Minden feltétel adott, hogy május 4-től az érettségi vizsgákat – kizárólag írásban – biztonságos keretek között lebonyolítsák – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

2020. december 4., péntek, Borbála,Barbara